top of page

Om oss

RBA finns en passion för vårt yrke och vi drivs av att ständigt leverera en hög kvalitet. Det personliga engagemanget är stort och vi ställer upp för våra kunder genom hela processen.

Vår inställning är alltid att problem är till för att lösas.

Grunden för att kunna hålla en hög kvalitet och servicegrad är en kompetent personal. Våra skickliga medarbetare har både lång erfarenhet och de senaste utbildningarna. Dessutom arbetar vi alltid med de bästa materialen och den nyaste tekniken, som garanterar ett bra slutresultat.

Vill du ha en partner med fokus på kvalitet, noggrannhet och yrkesskicklighet - då är RBA det självklara valet.

KOMPLETTA INOM BYGG OCH ANLÄGGNING

RBA finns två verksamhetsben - bygg samt anläggning. Självklart är våra medarbetare specialiserade på just sitt område, allt för att hålla den kvalitet som krävs oavsett projekt.

Inom bygg utför vi alla typer av fasadarbeten, tegelmurning, balkongrenovering och målning. Vi arbetar med all typ av puts, kalkbruk, cementbruk och stenmaterial.

i kan också anlitas för om- och tillbyggnader samt talrenoveringar, där vi med vår breda kompetens tar rollen som totalentreprenör.

Funderar du på att bygga om trädgården? Låt oss ta hand om allt och få din dröm uppfylld! RBA genomför allt från planering till en färdig trädgård, tex ritning, plattsättning och stenläggning. 

Oavsett vad du behöver hjälp med så kan du räkna med att vi aldrig avslutar något innan du som kund är nöjd. Vi håller också alltid en tät kommunikation med våra kunder. Dina önskemål kryddad med vår långa erfarenhet, är vår väg till den bästa lösningen.

OMDÖMEN

Vi är glada över vad våra kunder säger om oss

Att ha en totalentreprenör som håller vad man lovar och har en tät kommunikation, det är en ynnest.

ANDERS HAGMAN

Snickare

Vår trädgård blev precis som vi hade kommit överens om och lite till om vi ska vara ärliga!

ANNIKA LÖÖV

Privatkund, Båstad

En renovering klar i tid och med minsta stök för oss boende, var exakt vad vi ville ha och även fick.

ROGER PERSSON

Privatkund, Ängelholm

© 2024 RBA Bygg AB. Created by MGz MEDIA AB.

Tel. 0762 - 576 478
Rönnebodavägen 20

262 93 Ängelholm

Omtanke om kunderna, medarbetarna och miljön.

På RBA finns en röd tråd, från hur vi uppträder mot kundern till hur vi förhåller oss till miljöfrågor. För oss är det också viktigt att vara en god arbetsgivare.

Som kund kan du räkna med att bli behandlad med respekt och att vi utför det arbete som vi kommit överens om. Med vår höga kompetens i ryggsäcken, vågar vi vara nyskapande och tänka kreativt och du som kund kan lita på vår hantverksskicklighet.

Trygga kunder är frukten av trygga anställda. Vi är ett starkt team som ständigt drivs av att utvecklas. Vi trivs tillsammans och jobbar för jämställdhet och har självklart en nolltolerans mot mobbing. Vi jobbar mot ett hållbart samhälle när det gäller materialval. Även materialspillet hålls nere så mycket det bara går - allt för att ligga i framkant.

© 2024 RBA Bygg AB. Created by MGz MEDIA AB.

Tel. 0762 - 576 478
Rönnebodavägen 20

262 93 Ängelholm

bottom of page